Кейтеринг. Послуги виїзної кав'ярні

Кейтеринг. Послуги виїзної кав'ярні - фото

Інформація

День народження, весілля, випускний, корпоратив, конференція, симпозіум, нарада, форум, діловий чи навчальний захід, ярмарки, промоакція  — всі ці події об'єднує потреба у кавовому кейтерингу.

Виїзний кава-бар може стати частиною банкету, фуршету або ж використовуватися для організації кава-брейків. Найпростіший варіант кава-брейку можна організувати своїми силами, але в цьому випадку гостям, зазвичай, пропонують розчинну каву і чай в пакетиках, натомість професійний кавовий кейтерінг розрахований на шанувальників справжньої натуральної кави.

А щоб підкреслити рекламний характер заходу, замовник може надати брендований посуд для розливу напоїв, який додасть ще більшої запам'ятовуваності вашому бренду.

При замовленні виїзного кавового бару на локацію, де проходить захід, доставляється унікальний кавовий бар, обладнання для приготування кави, всі необхідні інгредієнти та одноразовий посуд.

Залежно від масштабу заходу, кількості учасників, виїзний кава-бар обслуговує один або двоє фахівців бариста.

Готуємо напої на професійному обладнанні. Меню:

  • еспресо;
  • американо;
  • капучино;
  • лате;
  • какао;
  • чай на вибір.

Декілька причин, чому варто замовити професійний кавовий кейтеринг саме від нас:

  1. Зручно: більше не потрібно витрачати час на підбір, розрахунок та закупівлю розхідних матеріалів.
  2. Впевненість у результаті: на столах — улюблені страви, а на барі — неймовірно смачна кава, і як результат — щасливі гості.
  3. Спокій: ми цінуємо ваш час та нерви, а тому не ставимо зайвих питань, не вимагаємо до себе надмірної уваги та виконуємо свою роботу якісно.
  4. Насолода від заходу з кавовим кейтерингом.

Про ці почуття складно розповісти, їх потрібно випробувати. Кажуть, що вони з'являються під час і після спільної роботи з нами.

Відгуки