Avtoimporter

Avtoimporter - фото
вулиця Млинівська, 25

Інформація

Компанія «Avtoimporter» спеціалізується на наданні послуг пригону автомобілів з США та Європи. Завдяки нашому досвіду роботи протягом 4 років, ми забезпечуємо наших клієнтів комплексними рішеннями, що охоплюють кожен етап процесу.

Пропонуємо комплексні послуги «під ключ»: консультацію, підбір, пригон, розмитнення, брокерські послуги, діагностику авто та ремонт при необхідності.

Ми готові надати вам професійну консультацію з усіх питань, пов'язаних з пригоном автомобіля. Це  допоможе вам зрозуміти всі аспекти цього процесу, включаючи вимоги щодо розмитнення та легалізації автомобіля в країні призначення.

Наші фахівці допоможуть вам знайти ідеальний автомобіль зі значним вибором з США та Європи. Враховуючи ваші вимоги та бюджет, ми здійснимо пошук серед доступних автомобілів, щоб ви могли отримати вигідний для себе варіант.

Команда «Avtoimporter» здійснює огляд автомобілів безпосередньо на місці в США та Європі. Наші експерти перевірять технічний стан автомобіля, його історію, наявність пошкоджень або проблем, що можуть вплинути на його якість та надійність.

Забезпечуємо повний процес розмитнення автомобіля та оформлення всіх необхідних документів.

Відгуки