Permanent makeup by Yuliia Demianchuk

Permanent makeup by Yuliia Demianchuk - фото
вулиця Кулика і Гудачека (Макарова), 18
(БЦ "МАРК")

Інформація

Забудьте вже про щоденний ранковий макіяж. Краще витратити цей час на запашну каву чи розмови з рідними, чи не так?
А про ваш гарний вигляд, незалежно від пори доби, готова подбати професійна майстриня перманентного макіяжу. Так, це справді працює і забезпечує вашим рисам бажану виразність, індивідуальність та шарм. Більше не потрібно постійно підфарбовувати очі чи губи, адже завдяки якісному перманентному макіяжу ваш образ завжди буде досконалим!
Пропонується:
  • навчання ПМ;
  • перманентний макіяж брів, губ, повік (міжвійка);
  • пудрове напилення, нано мікропігментація!
Пудрове напилення — це сучасна техніка мікропігментації, завдяки якій ви отримаєте природний та дуже гармонійний вигляд ваших брів, губ, повік. Під час виконання цієї процедури майстер вводить пігмент наноголкою у верхні шари шкіри, розтушовуючи його, завдяки чому створюється ефект макіяжу. Саме завдяки цьому натуральному,  «димчастому» ефекту техніка пудрового напилення користується великою популярністю.
Результат роботи майстрині після загоєння — неперевершений, ваші брови, губи, очі виглядатимуть акуратно, доглянуто і природно, без чітких ліній та неприродних контурів.
Сертифікована майстриня виконала понад 3 тисяч робіт, а її професійний шлях налічує понад 10 дипломів, сертифікатів про навчання та підвищення кваліфікації.
Майстриня виконує мікропігментацію брів, повік, губ у різних сучасних техніках!
У роботі використовуються преміум матеріали відмінної якості та пігменти, які згодом світліють або повністю зникають зі шкіри, що дозволяє з часом без проблем змінити форму брів, їх відтінок тощо. Майстриня ретельно дбає про дотримання вимог стерильності та безпеки виконання процедур.
Результат після процедур наномікропігментації тримається 1,5-2,5 роки.
Заходьте — вас чекає затишна сучасна студія у новому бізнес-центрі.
А для тих, кого не слухаються брови і хочеться ефекту «нарощених вій» без нарощування, буде оптимальною процедура ламінування (довготривала укладка брів, вій). Після цієї процедури волосинки можна вкласти у будь-якому напрямку та зробити неймовірний завиток на війках + колір після фарбування зберігатиметься довше.

Відгуки