Агентство нерухомості "Реал"

Реал - фото
вулиця Академіка Грушевського, 77, офіс 211
(2 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Коли до здійснення мрії про власне житло вже так близько, коли роки клопіткої праці можуть бути нагороджені затишним, рідним помешканням, важливо зберігати спокій, витримку та обов’язково заручитися підтримкою професіоналів. На ринку нерухомості міста чимало пропозицій та варіантів. Як обрати вдалий? Як не натрапити на аферистів? Та й коли стоїть завдання не придбати, а продати житло — теж чимало ризиків та сумнівів.

Не варто самотужки братися за виконання цих відповідальних задач — звертайтеся до професіоналів Агенства нерухомості «Реал». Наш девіз: «Реал» — реальна допомога!

На нашу користь свідчить чималий практичний досвід, велика та, головне, актуальна база об’єктів нерухомості, вміння орієнтуватися у різних ситуаціях та намагання задовольнити різноманітні потреби клієнтів. Ми врахуємо ваші побажання та потреби родини, вподобання та можливості.

Послуги агенства нерухомості «Реал»:

  • професійна допомога при продажі, купівлі чи оренді об’єктів нерухомості, обміні житла;
  • незалежна оцінка нерухомого майна;
  • реєстрація права власності;
  • допомога в підготовці необхідних документів;
  • перевірка документів;
  • юридичний супровід угоди.

З нами такі складні операції, як придбання чи продаж нерухомості, будуть проведеними відповідно до вимог чинного законодавства. Обирайте професіоналізм та відповідальність агенства нерухомості «Реал».

Відгуки