Магазин "Тритон"

Тритон - фото
вулиця Київська, 44
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб10:00 - 17:0013:00 - 14:00
НдВихідний

Інформація

Підводне полювання — це вид спорту, який розвивається в багатьох країнах світу. Підводне полювання може проходити в прибережній смузі або на значних глибинах. Деякі підводні мисливці можуть полювати навіть на глибині 30-50 метрів. Дуже важлива й естетична складова самого процесу полювання. Людині відкриваються таємниці з життя моря, його мешканців.

Підводне полювання — це дивовижне поєднання полювання, риболовлі та дайвінгу, яке, також,  є дуже популярним видом відпочинку. Коли ви збираєтеся на підводне полювання, вам необхідно заздалегідь вибрати місце і дізнатися, чи дозволено тут підводне полювання, оскільки іноді необхідно отримувати дозвіл.

Деякі навички, необхідні підводним мисливцям:
  • розуміння фізіології затримки дихання і пірнання на глибину;
  • знання техніки безпеки при пірнанні та спливанні;
  • вміння плавати з маскою, трубкою, ластами;
  • володіння інформацією про місце полювання;
  • вміння поводитися зі зброєю, володіння тактикою підводного полювання;
  • знання юридичних і моральних аспектів підводного полювання;
  • хороша фізична підготовка;
  • знання комплектації та підготовки спорядження;
  • знання видів риб, їхніх звичок.

Підводне полювання — це ще й сильні фізичні навантаження на організм в незвичайному для нас середовищі. Займатися підводним полюванням в стані навіть  легкого алкогольного сп’яніння — категорично заборонено!

Дайвінг — це не спорт, це розвага, отримання задоволення, так званий атракціон. Це те, про що кожен міркував з дитинства, а саме, мріяв пізнати таємниці морів, а також океанів.

Дайвінг дає нам можливість освоїти нове хобі, стати членом групи цікавих і однакових за духом людей. Також це — прекрасна можливість зібрати своїх друзів та виїхати з ними на відпочинок, куди-небудь в незвичайну країну і влаштувати веселу тусовку. Дайвінг — це радісні та усміхнені обличчя, які ви бачите після занурення задоволеними та здивованими. А скільки щастя подарує вам підводний фотоапарат, який дозволить сфотографувати себе на тлі незабутнього підводного царства і поділитися цими враженнями зі своїми друзями, почувши у відповідь захоплені вигуки.

До того ж, ви завжди зможете запитатись на курси підводного полювання та дайвінгу (Школа підводного полювання та дайвінгу «Кодіка»), де вам підберуть та проконсультують щодо спорядження та брати участь в клубних виїздах по Україні та за кордон.

Також, для любителів підводного світу та яскравих пригод, варто звернути увагу на таке захопливе заняття як сноркелінг. Займаючись сноркелінгом, ви матимете змогу познайомитися із флорою та фауною та сповна насолодитися перебуванням під водою. Цей вид підводного плавання дозволяє занурюватися на невелику глибину без використання кисневого балона. Вам знадобиться спеціальна трубка, ласти, та, в деяких випадках, спеціальний костюм. Сноркелінг та дайвінг мають ряд відмінностей, проте вони однаково цікаві та захопливі! 

«Тритон» може запропонувати вам одне з кращих споряджень для реалізації ваших мрій. У нас ви можете знайти: рибацьке спорядження, рибацьке взуття, маски, ласти, гідрокостюми, підводні ліхтарики, ножі для дайвінгу, пневматичні рушниці, арбалети, тягарі, гавайки, балони, компенсатор, буї, кукани.

Відгуки