Стоматологічна клініка "Дентамед"

Дентамед - фото
вулиця Соломії Крушельницької, 62а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 20:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

 
Вже давно пройшли часи, коли візит до лікаря асоціювався з неприємними відчуттями. Завдання нашого центру - забезпечити вам найвищий рівень комфорту під час перебування на території нашого закладу. 

Кожен наш лікар та працівник знає, що здоровий зуб - це найбільша цінність у роті пацієнта. Команда DentaMed робить усе можливе, використовуючи найкраще обладнання, щоб ваші "рідні" зуби служили вам максимально довгий термін. 

Завдяки досвіду в понад 20 років, ми надаємо стоматологічні послуги, які відповідають світовим стандартам та протоколам лікування. Будемо раді розповісти вам більше! 

До ваших послуг:

· найточніша діагностика зубо-щелепної системи та ЛОР-органів на японському апараті Morita (комп'ютерна томографія, ортопантомограма, рентген, візіографія та інші 3D дослідження); 

· лікування і реставрація зубів сучасними стоматологічними матеріалами; 

· цифрова стоматологія; 

· імплантологія (найкращі світові бренди імплантів); 

· ортопедична стоматологія (протезування зубів, коронки, вініри); 

· хірургічна стоматологія (атравматичне видалення зубів, синус-ліфтинг, кісткова пластика); 

· лікування пародонтозу та професійна гігієна ротової порожнини апаратом EMS (Швейцарія); 

· найбезпечніше у світі відбілювання зубів системою Fläsh (Німеччина);

· ортодонтія (виправлення неправильного прикусу, вирівнювання зубних рядів пластинками, брекет-системами та елайнерами); 

· дитяча стоматологія; 

· лікування під седацією (у медикаментозному сні); 

· лікування під мікроскопом; 

· плазмотерапія. 

DentaMed одна з небагатьох стоматологій у Рівному, яка відмовилась від концепції "1 лікар робить усі види стоматологічних робіт", адже тверезо розуміємо, що  1 спеціаліст повинен бути професіоналом своєї галузі. Саме тому, коли ви потрапите до нас на прийом, будьте готові, що у вас буде лікар - куратор та декілька лікарів, що будуть супроводжувати вас на різних етапах  вашого стоматологічного лікування. 
 

Наша мета — побудувати міцні відносини між лікарем та пацієнтом засновані на довірі та повазі. Ми готові запропонувати для вас план лікування, який відповідатиме Вашим цілям, потребам та бюджету.

 

 

Відгуки