Сталь-М

Сталь-М - фото
вулиця Соборна, 370д
(Відділ продажу)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Компанія «Сталь-М» є одним із лідерів у галузі виробництва протипожежних та протизламних дверей безпеки. Двадцятирічний досвід та цінності компанії створили фундамент для її успішного й динамічного розвитку.

З дня заснування на шляху до основної цілі компанія «Сталь-М» вже досягла чималих успіхів. У 2001 році справа почалася з трьох людей, що працювали у гаражі батьківського будинку. Сьогодні «Сталь-М» — це потужне підприємство, що складається з п'яти виробничих цехів з високоточними металообробними верстатами з ЧПУ, складських та офісних приміщень, роздрібних магазинів з розвиненою дилерською мережею. Та головна сила підприємства — працівники компанії — професіонали своєї справи.

На виробництві «Сталь-М» дотримуються принципів постійного вдосконалення «KAIZEN», а також впроваджено систему контролю якості ISO 9001:2015. Завдяки цьому вдосконалюються процеси виробництва та допоміжні бізнес-процеси.

Компанія «Сталь-М» має велику лінійку сертифікатів у сфері протипожежної безпеки та зламостійкості. Якість дверей підтверджено європейським сертифікатом EN 1627 на 3-й та 4-й класи зламостійкості та 2-й клас кулестійкості. За результатами випробувань, продукція компанії отримує специфічне маркування, яке містить інформацію про характеристики виробу. Вхідні та протипожежні двері виробництва «Сталь-М» сертифіковані за класом вогнестійкості ЕІ-30 та ЕІ-60.

Підприємство продовжує розвивати ринок безпеки, при цьому пам'ятаючи про дизайн виробів. Конструктори компанії розробили десятки серій дверей з різними варіантами оздоблення — від ламінованого металу до натурального дерева з кованими елементами.

Відгуки