Магазин "Еверест"

Еверест - фото
вулиця Стельмаха Володимира (Курчатова), 18є
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Червонія Василя (Гагаріна), 30
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Головне у створенні затишного та теплого будинку – це якісна покрівля. Основою хорошої покрівлі виступають якісні матеріали, які Ви маєте змогу придбати у покрівельному центрі «Еверест». Саме тут Вас зустріне кваліфікований персонал з посмішкою та бажанням допомогти.

У нас Ви маєте змогу придбати:

  • Металочерепицю;
  • Профнастил;
  • Аксесуари до покрівлі (які Ви можете придбати або замовити);
  • Водостічні системи(PROFIL,RAINWAY) та гідроізоляцію(JUTA);
  • Теплозвукоізоляцію(ROOCKWOO,ISOVERL) та параізоляцію(JUTA);
  • Мансардні вікна(ROTO).


Особливість роботи нашого центру – це індивідуальний підхід до кожного клієнта. Тому у нас Ви не тільки можете придбати всі необхідні матеріали, але й замовити виготовлення комплектуючих до покрівлі (снігобар’єр, снігозатримувач «підкова», вітрова планка, стартова планка, підвіконна планка, підвіконний профіль, зовнішній кут та інші ). За допомогою, комплектуючих Ваша покрівля прослужить Вам довший час, а сама покрівля буде мати бездоганний вигляд.

Ми надаємо великий спектр послуг – від проведення замірів до доставки вже готової продукції (ці послуги безкоштовні), також ми займаємось встановленням покрівлі. Саме у нас Ви маєте можливість отримати письмову гарантію на металеві дахи, та не переживати за якість нашої продукції.

Наш покрівельний центр пропонує високоякісні матеріали та професійні послуги за доступними цінами. Приходьте до нас та переконайтесь самі!

Відгуки