Кав'ярня "Кавові мешти"

Кавові мешти - фото
вулиця Степана Бандери, 60а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 21:00Без перерви
Сб,Нд09:00 - 21:00Без перерви

Інформація


Ви колись куштували щастя на смак? А відчували його аромат? Чи можливо ви кожного вечора готуєте собі та коханій людині каву, яка поєднує в собі секрети натхнення, трішки лінощів та велику порцію любові? А що вже запитувати про десерт, який просто тане у роті та наповнює вас солодкими емоціями втіхи? Запитаєте, де можна скуштувати все це? А все просто, саме у кав’ярні «кавові мешти», де точно знають як готується най смачніша кава та смаколики до неї.

А все тому, що у нас панує атмосфера тепла, затишку та любові. Ми, навіть, втілили їх у своєму інтер’єрі, де переплелись «теплі кольори», цікаві дизайнерські ідеї, поєднання дерева та м’яких ліній меблів. Це додає нашому закладу домашнього затишку.

Ми подбали, щоб ви куштували тільки смачні, ситні, неймовірні та незвичайні десерти. Саме вони додадуть солодких ноток вашим будням чи святковим дням, романтичним зустрічам чи посиденькам з друзями. У нас знайдеться «улюблений десерт» як для дорослих, так і для малюків, які бувають ну дуже вибагливими.

А якщо наші десерти вам посмакують, то ми з радістю приготуємо вам їх для ваших святкувань за індивідуальним замовленням. Всі ваші солодкі примхи зможемо втілити смачно, швидко та якісно. І оберемо цікавий дизайн вашого улюбленого торту. І до того ж, це неймовірно смачно, адже ми використовуємо тільки свіжі та якісні продукти.

Ми знаємо, що зробить ваше життя більш солодким та щасливим.
 

Відгуки