Салон "Каміни"

Каміни - фото
вулиця Степана Бандери, 49
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Камін - опалювальний прилад і неповторний елемент інтер'єру. Камін надає затишний і домашній вигляд будь-якому приміщенню , зігріває будинок в холодну погоду, чудово підкреслює стиль приміщення і відмінний смак свого власника. Основний напрямок нашої роботи - продаж та монтаж камінів, печей, банних печей, барбекю і димоходів, а також, аксесуарів та інших супутніх товарів. Крім того , ми надаємо послуги з доставки та монтажу придбаного товару. Гарантійне та післягарантійне обслуговування. Лише ми в місті Рівне пропонуємо все краще для камінів, печей, саун від світових виробників!
Великий вибір
 «Салон КАМІНИ» - це різноманітні каміни в Рівному. Асортимент гарантовано вразить Вашу уяву. Ми працюємо з провідними виробниками - це дозволяє пропонувати Вам якісну продукцію за доступними цінами.
Професіоналізм
Величезну увагу компанія приділяє підготовці співробітників. Наші менеджери відмінно знають асортимент і завжди готові допомогти Вам з вибором. Весь персонал проходить навчання у представників компаній-виробників. Крім того , компанія регулярно проводить семінари для підвищення кваліфікації своїх співробітників , які проходять щорічну атестацію, як в Україні так і за її межами, що підтверджується сертифікатами навчального центру.
Можливість створення каміна по Вашому дизайну
Крім стандартного асортименту , «Салон КАМІНИ» розробляє індивідуальні проекти камінів. Завдяки тісній співпраці з виробниками, ми можемо як доопрацювати будь-яку модель нашого асортименту у відповідності з Вашими побажаннями , так і розробити абсолютно нову модель за Вашим замовленням. Для цього у нас працює 3D дизайнер , який створить тривимірну модель каміна по Вашому опису .
Надійність
  «Салон КАМІНИ» на ринку ось уже десять років. Покупці не тільки з Рівненщини, а й з усієї України вже встигли переконатися в якості продукції та надійності нашої компанії. Ви можете бути впевнені в нас

  • Індивідуальний підхід до кожного проекту!
  • Ціни від виробників без посередників!
  • Комплекс послуг від розробки до установки!
  • Виготовлення під замовлення!
  • Технічна підтримка в Рівному та по території України!

Монтаж камінів в Рівному, Житомирі, Хмельницькому, Києві, Вінниці, Луцьку, Тернополі, Чернівцях, та інших містах України.
 

Відгуки