Кафе "Парк"

Парк - фото
вулиця В'ячеслава Чорновола, 25
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 02:00Без перерви

Інформація

 
Багатогранність рівненського парку зачаровує: весною він пробуджується дзвінким співом пташок і струмочками талого снігу, запахом фіалок та зелені.
У цей час у кафе "Парк" відкривається літня тераса. Тут, у затінку дерев, кафе зустрічає тих, хто втомився від літньої спеки, і пропонує освіжитися, поласувати смачними та вишуканими десертами власного виробництва. Романтична осінь збирає всіх друзів після відпочинку за ароматними шашликами в кафе "Парк".
Веселощі Нового року, Різдвяних свят, Масляної — дарує нам грайлива зима. Зігрітися і відчути неповторний дух свят допоможе запашний глінтвейн і тепло нашого каміну, де так казково потріскують дрова…
А ще серед переваг відпочинку у кафе "Парк":
  • розумні ціни
  • зала на 50 осіб, де можна відсвяткувати ювілей, корпоратив, весілля та інші урочисті події
  • справжні домашні, і що найголовніше — смачні і корисні страви
  • піца на будь-який смак — для тих, хто поспішає і хоче швидко та недорого перекусити
  • страви для справжніх гурманів — приготовані на мангалі овочі, шашлики, стейки зі свинини, телятини, риби, морепродуктів, страви з рубленого м’яса і гордість нашого закладу — реберця, мариновані в оригінальному винному соусі і смажені на вугіллі
  • перегляд футбольних матчів на великому екрані
Хто хоч раз скуштує страви кафе "Парк" — не встоїть перед спокусою прийти сюди знову і пригостити друзів.
До того ж, кафе розташоване недалеко від центру міста, працює до 2-ї години ночі і має зручну парковку для відвідувачів. Також наявна Wi-Fi зона.
Кожної суботи та неділі є аквагрим і аніматор для дітей.
У нас Ви можете замовити кальян на молоці, вині, класичний.
Відтепер у кафе "Парк" працює доставка смачної домашньої їжі. Замовляйте шашлик, реберця, люля-кебаб, овочі-гриль, перепілки, рибу, лаваші, хачапурі, чіабатти і фірмову випічку. У нас великий вибір піци від 40 грн.
Для постійних гостей діє спеціальна система знижок, що зробить Ваш відпочинок ще приємнішим!


Відгуки