Турагенція "Дивокрай"

Дивокрай - фото
вулиця Адама Міцкевича, 14, офіс 113
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Бажання гарно відпочити, набратися нових сил та вражень надихає шукати цікаві варіанти проведення відпустки. Доручивши її організацію турагенції «Дивокрай», ви зможете в повній мірі насолодитися подорожжю, не турбуючись організаційними клопотами та турботами.

Тури по Україні відкривають перед нами неймовірну красу та незвідану історію нашого краю. Любителів морського відпочинку гостинно чекають курорти Миколаївщини та Херсонщини, Одеської області.

Якщо ви надаєте перевагу горам і їхній цілющій силі, обирайте подорожі до Карпат.

Прикарпаття та Буковина, Закарпаття та Львівщина, Вінниця й Одеса — кожен куточок нашої краї таїть в собі незрівнянну красу й силу, якою радо поділиться з вами. Ми сплануємо для вас тур по Україні, враховуючи ваші смаки й вподобання.

«Дивокрай» спеціалізується на різних туристичних напрямках. Важливою складовою нашої роботи є закордонний відпочинок. Ми допомагаємо відкривати нові країни та враження, подорожувати та знайомитися з іншими культурами. Кращі курорти світу чекають на вас. ми пропонуємо відпочинок в комплексах та готелях Туреччини, Єгипту, Греції, Болгарії та інших країнах світу. Оберемо тип відпочинку, який припаде до душі саме вам та вашій сім’ї й друзям.

Особливою увагою та популярністю в мандрівників користуються екскурсійні тури Європою. Оглядаючи цікаві місця й пам’ятки старовини Польщі, Австрії, ви долучаєтеся до давніх культур, вивчаєте їхню історію та традиції. Багатьох приваблює кухня та величезний перелік розваг європейських міст, інші відпочивальники надають перевагу шопінгу чи відвідинам музеїв. Що б ви не обрали, ми зуміємо задовольнити ваші побажання на високому рівні.

Екскурсійні тури Європою пропонуємо за акційними цінами від 45 євро. Акційні пропозиції регулярно оновлюються.

Є можливість придбати акційний тур за половину вартості — поцікавтеся деталями у нашого консультанта.

Окрім того, організовуємо шкільні екскурсії.

«Дивокрай» гарантує для відпочивальників вигідні ціни та актуальну інформацію про мандрівки, грамотну організацію, відповідальність та високий рівень кваліфікації наших працівників.

Відпочивайте якісно разом із турагенцією «Дивокрай».
 

Відгуки