Салон-магазин "Вікна-двері"

Вікна-двері - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Салон-магазин «Вікна-двері» поєднав в собі вироби кращих представників відомих брендів.

Вхідні двері у нас представляє одна з провідних компаній «Термопласт», яка є лідером із виготовлення вхідних металевих дверей. Всі товари цієї компанії виготовленні на німецькому устаткуванні і мають сертифікат якості. Також у нас представлений київський виробник «Steelguard».

У нас Ви можете знайти міжкімнаті двері «Новий стиль». На даний момент в колекції асортименту налічується понад 100 моделей, поєднаних у більш, ніж 20 колекцій. Відмінна якість, актуальний дизайн — головні ознаки «Нового стилю». Міжкімнатні двері львівської компанії «Brama», виконані із якісною фурнітурою, обов’язково будуть окрасою Вашого дому.

Вікна «Steko» — зі сталево-металевим каркасом, вразять вас своєю міцністю і стійкістю, 11% всіх вікон виготовлених в Україні, виробляються цією компанією.

Мансардні вікна «Fakro» надають нові можливості для вашого інтер’єру. Дахові вилази, обертальні, відхильно-обертальні, карнизні мансардні вікна допоможуть облаштувати будь-який куточок вашої оселі.
Вікнa «Velux» легко відкриваються та закриваються за допомогою ручки, розташованої знизу, навіть у тому випадку, коли вікно встановлене високо.

Всі вище перераховані компанії зібрані в одному місці — салоні-магазині «Вікна- двері», щоб полегшити ваш вибір і презентувати вам кращі речі.
 

Відгуки