ТОВ "AITEX"

AITEX - фото
вулиця Степана Дем'янчука, 1, офіс Н9
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

ТОВ «AITEX» — це встановлення вентфасадів, професійне виготовлення зовнішньої реклами : розробка логотипів, ефектних вивісок, фірмових стел різних розмірів, рекламних конструкцій, супроводжувальної документації, лайтбоксів, якісне брендування авто і фасадів магазинів.
Для отримання якісного дизайну, надійних рекламних конструкцій різної складності, світлових і несвітлових вивісок, брендування торгових точок, звертайтеся до професіоналів у зовнішній рекламі, спеціалістів ТОВ«AITEX» на зручний для вас месенджер, мобільний або за електронною адресою.
 Ефектні сучасні фасадні вивіски, виконані надійно та в термін.
Компанія ТОВ«AITEX» готова запропонувати вам широкий спектр послуг у розробці сучасного дизайну, виготовленні зовнішньої реклами, лайтбоксів та об'ємних літер, широкоформатного друку. Дизайну та презентації надається особлива увага, кваліфіковані дизайнери та конструктори створять проєкт вивіски, рекламної стели чи конструкції на ваш смак із застосуванням сучасних матеріалів та технологій.
Серед наших замовників великі мережеві компанії України, більшість з яких стали нашими постійними клієнтами. Це банки, торгові центри, бізнес-центри, ломбарди, автозаправки, магазини, кафе та ресторани в Рівному, Луцьку, Тернополі, Львові, Чернівцях, Ужгороді, Хмельницькому, Житомирі, Києві, Вінниці, Дніпропетровську, Одесі, що оцінили якість наших послуг та доступні цінові пропозиції для зовнішнього та інтер'єрного рекламного оформлення.
Адреса: м. Рівне, вул. С.Дем'янчука, 1, офіс №9.
Контактний номер: (067) 332-82-57.

Відгуки