Художня школа-студія "Арт-Маестро"

Арт-Маестро - фото
вулиця Студентська, 3
(Вхід з двору)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 20:00Без перерви
Сб,Нд09:30 - 16:00Без перерви
вулиця Євгена Коновальця, 38
(Вхід з двору)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 20:00Без перерви
Сб,Нд09:30 - 16:00Без перерви
м. Здолбунів вул. Незалежності, 42д
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 20:00Без перерви
Сб,Нд09:30 - 16:00Без перерви

Інформація

В сучасній художній школі-студії «Арт-Маестро» навчать малювати і дорослих, і дітей. Тут допоможуть розкрити талант діткам, які ще тільки пробуватимуть тримати пензлик в руці. А також тим, хто в шаленому темпі життя хоче мати заняття для душі. Ми відкриті для всіх, хто хоче поринути у світ мистецтва та творити прекрасне.

Що чекає найменших учнів?

Почати навчання у нас можуть дітки від 4-ох років. Заняття проводять творчі та креативні педагоги, які вміють зацікавити та мають підхід до кожної дитини. Допоможіть своїй донечці чи синочку обрати улюблене заняття, серед яких: малювання піском (Sand-Art), живопис, графіка, аплікація, конструювання, ліплення з глини та солоного тіста, нетрадиційні техніки зображень. Діти не бояться творити, втілювати свої ідеї та фантазії, тому нашим завданням є допомогти розвинути фантазію та художній смак. Хтозна, можливо, саме ваша дитина буде великим художником. Потрібно вчасно звернути увагу на вияв здібностей і записати на навчання в «Арт-Маестро».

Що пропонуємо дорослим?

Ви знали, що ніколи не пізно вчитися новому, особливо, коли це приносить вам задоволення? Тому ми проводимо заняття для дорослих без обмеження за віком. У студії «Арт-Маестро» ви опануєте цікаві техніки малювання, здобудете нові знання, розкриєте себе з іншого боку під час творчого процесу.

У нас є групи для майбутніх абітурієнтів.

Проводимо інтенсивний курс з академічного рисунка, композиції та живопису (гіпсова голова, натюрморт, портрет) для вступників у вищі художні навчальні заклади. Будьте впевнені, що після навчання творчий конкурс не буде для вас проблемою.

Відгуки