Country Club

Country Club - фото
вулиця Драганчука, 4
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Кожен із нас цінує безпеку та хоче почуватися у власному домі захищеним. «Country Club» попіклується про те, щоб ви могли з впевненістю сказати: мій дім — моя фортеця. Ми подбаємо про безпеку вашої оселі, допоможемо надійно захистити ваше підприємство або магазин тощо. «Country Club» — фірма з багаторічним досвідом на ринку встановлення автоматизованих воріт та різних видів огорож. Ми є регіональним партнером провідної компанії Krispol.

За час існування нашої компанії, а це понад 13 років, було встановлено понад 1000 секційних воріт на різних об'єктах. Нашими клієнтами є: ТОВ «Рівне-Авто», ТОВ «ГАЛСПЕЦБУД», ТОВ «Капіталінвест», ТОВ «МТВ», Славутський фарфоровий завод, ЗЗБК, Сарненський МРЕВ, ТОВ «Країна смаку», ТОВ «Колор СІМ», ДОЦ УБ РАЕС, Калуський хімкомбінат, ТОВ «Райз-Інвест» і багато інших.

На нашому складі постійно та у великій кількості є весь асортимент продукції за доступними цінами в Україні.

До ваших послуг:

  • різноманітні види воріт (секційні, в'їзні, рулонні та ін.);
  • автоматика для воріт;
  • автоматика для шлагбаумів;
  • турнікети;
  • заглушки;
  • консольна фурнітура.

«Country Club» також виготовляє ворота по індивідуальному замовленню. Ваші найсміливіші дизайнерські рішення при монтуванні автоматизованих воріт для нас не проблема. Адже крім того, що наша продукція забезпечує надійний захист та комфорт, ми турбуємося і про те, щоб ворота (інша наша продукція) «вписалися» в інтер’єр та мали привабливий зовнішній вигляд.

Окрім високої якості нашого товару ми також пропонуємо достойне обслуговування. Стараємося, щоб наша співпраця була для клієнта простою і зрозумілою. Надаємо послуги максимально швидко, адже цінуємо ваш час. Стараємося, щоб будь яке ваше питання вирішилося в найкоротші строки.

Звертаєтеся до компанії «Country Club» і ми будемо раді допомогти зробити ваше життя безпечнішим!

Відгуки