АвтоШрот

АвтоШрот - фото
вулиця Стельмаха Володимира (Курчатова), 18Б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Якщо хочете, щоб ваше авто якомога довше служило вам та не виходило з ладу, необхідно ретельно слідкувати за його технічною справністю.

Магазин «Авто Шрот» працює на ринку автозапчастин уже більш, ніж 15 років. За цей час ми досягли значних успіхів: збільшили штат працівники, налагодили співпрацю з надійними постачальниками та розширили товарний ряд продукції. Наші працівники сумлінно працюють, щоб забезпечити відмінний сервіс для наших клієнтів.

Ми пропонуємо:

  • якісні вживані запчастини з Німеччини;
  • консультація від фахівців;
  • знижки для постійних клієнтів.

Ми ставимо собі за мету забезпечити наших українських споживачів якісною продукцією європейського виробництва. Купуючи вживані запчастини ви суттєво економите, а також отримуєте продукцію відмінної якості та в чудовому стані. Нашими партнерами є авторозбірки Німеччини, які постачають нам запчастини кращої якості. Ми відправляємо автозапчастини усією Україною, адже турбуємося про зручність наших клієнтів. У нас на складі наявна велика кількість запчастин до бусів та легкових авто таких марок: Suzuki, Volkswagen, Toyota, Audi, Honda, Mitsubishi, BMW та безліч інших.

Відгуки