Mekado

Mekado - фото
вулиця Стельмаха Володимира (Курчатова), 18ж
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

MEKADO  МЕБЛІ НА ЗАМОВЛЕННЯ

Індивідуальність. Кожен хоче чимось відрізнятися від усіх інших. Дуже сумно, коли всі міркують однаково, виглядають однаково , купують однакові речі. Кожна людина, і ті хто це цінують, намагаються проявити свою індивідуальність.

Меблі на замовлення — це відмінний спосіб отримати те, що Ви хочете.

Ви скажете, що і в магазині купите таке ж, чого немає в інших, але давайте подивимося правді в очі…Так, є плюс у тому що вона завжди є в наявності на складі і вам її швидко доставлять, але на цьому плюси закінчуються. А мінуси? Ви прив'язані до суворих стандартних розмірів, не маєте можливості обрати із широкого спектру кольорів, ви не маєте різноманітності у виборі фурнітури і комплектуючих. Прийнявши рішення обрати меблі на замовлення ви можете отримати все це

Ми допоможемо вам спроектувати в електронному вигляді будь-яке приміщення, щоб краще зорієнтувати Вас в просторі і виборі. Якщо ви маєте бажання, ми створимо дизайн будь-якої кімнати, враховуючи інтер'єр вашого будинку. Наша фірма виготовить меблі на будь-який смак. Кухня, передпокій, ванна, спальня, вітальня, дитяча — для нас важлива кожна частина Вашого будинку. Шафа-купе, спальний гарнітур, полички, тумбочки, дитячі ліжечка, вішалки, письмові та комп'ютерні столики, меблі для будь-якої кімнати — все в чому є потреба, ніяких обмежень.

І особливо ми хочемо звернути увагу на новинку — виготовлення виробів з акрилового та кварцевого каменю. Стільниці з штучного каменю, підвіконня, інтегровані раковини і мийки, віконні укоси, декоративні панелі — досить широкий спектр використання. Вироби з акрилового чи кварцевого каменю будуть родзинкою у вашому будинку, скажуть усе про Ваше хороше почуття смаку.

096-25-35-400 (стільниці)
097-25-35-401 (корпусні меблі)

Наш сайт: mekado.com.ua

Відгуки