СТО "Пневмоцентр Плюс"

Пневмоцентр Плюс - фото
с. Городок вул. Барона Штейнгеля, 1д
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

ТОВ «Пневмоцентр Плюс» створена з метою надання послуг по ремонту вантажних автомобілів,
 автобусів, причепів і напівпричепів. Основна ремонтна база та офіс компанії розташовані в м. Рівне, с. Городок, вул. Барона Штейнгеля, 1 д (Луцька траса Н22).  

СТО «Пневмоцентр Плюс» — команда професіоналів, які зроблять все, щоб ваш автомобіль приносив вам максимальний прибуток, а простої через ремонти були мінімальними.

Ремонт вантажівок, причепів і напівпричепів, відновлення елементів пневматичних гальм, технічне обслуговування вантажних моделей різних марок — основний напрямок діяльності нашого сервісу.

 Один з напрямків, яким ми по праву можемо пишатися, ремонт-відновлення вузлів і агрегатів, пневматичних систем вантажних автомобілів (модуляторів, компресорів, осушувачів, супортів).

У нас ви зможете придбати запасні частини необхідні для ремонту вашого автомобіля. Доставка автозапчастин в будь-яку точку України в найкоротші терміни.

 Для зручності клієнтів: парковка, їдальня, кімната відпочинку, душова, магазин автозапчастин, WI-FI.

Ми цінуємо ваш час!

Безпека вантажного автомобіля залежить від чіткої роботи гальмівної системи.

Дискові гальма, а саме супорт, потребують системного обслуговування та ремонту. Від цього залежить безпека транспортного засобу, а також експлуатаційні витрати (диски, гальмівні колодки, автогума, пальне). Вчасне діагностування та ремонт дозволяють знизити витрати та підвищити безпеку. 

Механіки СТО ТОВ "Пневмоцентр-Плюс" виконають реставрацію та заміну складових, супортів Knorr-Bremse, Wabco, Haldex та інших європейських виробників. Якісні запасні частини, гарантія, мінімальні терміни, ціни - все для Вас та Вашого автомобіля.

УВАГА! АКЦІЯ!
При виконанні робіт на СТО ТОВ "Пневмоцентр-Плюс" - діагностика підвіски та пневматичної системи автомобіля БЕЗКОШТОВНА.

Увага! Інформація для клієнтів та колег СТО TIR «Пневмоцентр Плюс» м. Рівне.
В умовах воєнного стану, ми продовжуємо роботу і працюємо, поки буде така можливість.

З усіх питань з ремонту звертайтесь:
за телефонами: +38 (067) 328 23 23 (Viber) / +38 (050) 435 23 23 / +38 (0362) 43-42-53
по електронній пошті: *** до перемоги. Слава Україні!


СТО Пневмоцентр Плюс TIR Рівне.

Ремонт вантажних автомобілів у Рівне й технічне обслуговування на СТО.

 Ми займаємося професійним ремонтом вантажних автомобілів, напівпричепів й автобусів європейського,  виробництва вже багато років. Злагоджений колектив, спеціальне устаткування, грамотний й кваліфікований підхід — усе для швидкого і якісного ремонту вашого вантажного автомобіля.
 
Кваліфіковано виконуємо не тільки ремонт вантажних авто, а й діагностику та відновлення вузлів і агрегатів, пневматичних систем вантажівок, надточне налагодження  систем  від світових виробників WABCO / KNORR / HALDEX / BOSCH / GRAU / KONSBERG.

У фахівців нашого вантажного автосервісу достатньо навичок і досвіду, щоб здійснити ремонт вантажних авто будь-якої складності. Незалежно від марки вашої вантажівки, ми чекаємо вас на діагностику й, звичайно, подальший ремонт. 

СТО ТОВ ПНЕВМОЦЕНТР ПЛЮС — Дзвоніть до нас:

+38 (067) 328-23-23 (Вайбер)
 +38 (050) 435-23-23
 +38 (0362) 43-42-53

Відгуки