ТзОВ Аудиторська фірма "Інформ-Дельта-Аудит"

Інформ-Дельта-Аудит - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Хто найчастіше є ініціатором аудиторської перевірки? До послуг аудиторів вдаються як правило керівники організацій та фірм з метою того, щоб бути впевненим, що весь облік господарської діяльності, який ведеться в рамках даного підприємства виконано правильно та своєчасно.

Зовнішня перевірка кваліфікованими аудиторами дозволяє підвищити довіру до фінансової звітності, об'єктивно оцінити стану фінансово-економічної діяльності організації, ефективність системи внутрішнього контролю, отримати рекомендації щодо поліпшення роботи.

Допомога аудиторів в підготовці та трансформації звітності дозволяє ефективно вирішити поставлені перед бізнесом завдання.

Ми не тільки проводимо аудит фінансової звітності компаній відповідно до українських і міжнародних стандартів, а й допомагаємо організаціям досягти поставлених цілей, оптимізувати систему управління ризиками та підвищити прозорість своєї діяльності.

Надамо рекомендації з механізму контролю та усунення недоліків в системах обробки даних та як краще налагодити та вдосконалити роботу підприємства.

До вартості наших послуг ми підходимо індивідуально в кожному окремому випадку на основі висновків, зроблених в ході попереднього обстеження обсягу документообігу та стану бухгалтерського обліку на підприємстві, а також складності і терміновості, що надаються.

Пропонуємо:

  • аудиторські та бухгалтерські послуги;
  • послуги ведення бухгалтерського обліку;
  • надання консультацій.

Відгуки