Нігтьова школа-студія Світлани Куницької "Magnetic Style"

Magnetic Style - фото
вулиця Богоявленська, 26, офіс 1
+38 (098) 661-80-56 (Попередній запис)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Візитівкою успішних і доглянутих жінок є стильний манікюр та педикюр. Тому, послуги професійних майстрів у сфері нігтьового дизайну та манікюрно-педикюрних послуг є надзвичайно популярними. Сьогодні існує безліч інноваційних матеріалів і технологій, завдяки яким догляд за нігтями зі звичайної косметичної процедури перетворився на справжнє мистецтво. Широка кольорова гама та безліч видів якісних лаків, великий вибір прикрас й аксесуарів для нігтів дозволяють майстрам творити справжні дива.

Однак, без спеціальної підготовки та ґрунтовних знань у сфері нігтьового дизайну, ви не зможете стати справжнім майстром. Тому, вам варто довіритися професіоналам, які допоможуть вам оволодіти мистецтвом манікюру, педикюру та нігтьового дизайну. Саме такі спеціалісти працюють у навчальній студії «Magnetic Style», одним з яких є Світлана Куницька, яка проходила ресертифікацію в Голландії  та є професіоналом своєї справи.  І головне, у нас працюють не тільки професійні майстри, але й спеціалісти, які зможуть якісно, доступно та ефективно проводити навчання. І саме відмінна база теоретичних знань та практичних навиків, що підтверджує отриманий у нас диплом, дозволяє нашим учням знайти достойну роботу, а деякі з них працюють за кордоном.

Майстри з багаторічним досвідом роботи, з безліччю сертифікатів та винагород, готові поділитися із вами своїми знаннями та вміннями. До речі, навіть майстрам з практикою будуть корисними послуги нашої студії. Адже, справжні професіонали не зупиняються на досягнутому і весь час удосконалюються.

Пропонуємо вам:

  • Навчальні курси для майстрів манікюру та педикюру;
  • Навчання з моделювання та дизайну нігтів;
  • Підвищення кваліфікації для професійних майстрів манікюру, педикюру та нігтьового дизайну.
Чому ми? Переваги та особливості навчання у «Magnetic Style»:
  • Ми створюємо всі необхідні умови для вашого комфортного та продуктивного навчання. Під час навчання у студії до ваших послуг спеціальне обладнане місце з професійним освітленням, зі всіма необхідними інструментами та матеріалами. Для заняття використовується професійна продукція компанії Magnetic, адже ми є офіційним дистриб’ютором компанії Magnetic;
  • Наша навчальна програма передбачає достатній обсяг практичних та теоретичних занять;
  • Гарантуємо кожному учневі нашої студії індивідуальний підхід — тому навчальні групи складаються з 8 учнів і не більше. Викладачі студії знаходять дієві й ефективні методи навчання, щоб ви стали справжнім професіоналом у сфері дизайну нігтів.

Запрошуємо вас до захопливого світу професіоналів у сфері нігтьового дизайну. Гарантуємо вам море позитивних вражень та «багаж» корисних знань й умінь!

Відгуки