ПП "Полвес"

Полвес - фото
вулиця Фабрична, 12
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

 

Підприємство «Полвес» працює на ринку виробництва та продажу жалюзі і захисних ролет, починаючи з 1996 року. Наша продукція знаходиться на рівні кращих імпортних зразків. Використання при виробництві сучасного обладнання і технологій, а також високоякісної сировини дозволяють нам створювати конкурентоспроможний товар, що відрізняється від пропозицій кращих світових виробників тільки більш низькою ціною.

Персонал фірми «Полвес» - справжні професіонали, які якісно і ефективно виконують свою роботу. Керуючись своїм багатим досвідом, вони допоможуть вам зорієнтуватися в розмаїтті нашої продукції, і підібрати саме те, що буде відповідати вашим побажанням до декору вікон або захисту приміщень.

Ми пропонуємо клієнтам нашої компанії широкий діапазон самих різних видів жалюзі: від алюмінієвих горизонтальних жалюзі до мультифактурних тканинних моделей. Особлива чарівність вашому приміщенню допоможуть надати наші бамбукові і панельні штори. А для захисту житлових будинків та офісних приміщень ви зможете підібрати у нас захисні ролети.

При замовленні товару менеджери компанії запропонують вам великий вибір матеріалів для жалюзі і ролет різний за кольором, фактурі, здатності пропускати світло. Крім того, вони допоможуть вам підібрати механізми управління, відповідні функціональному призначенню вироби та зручності його використання. Наш асортимент постійно поповнюється новими видами продукції, тому ми рекомендуємо всім нашим клієнтам уважно стежити за новинками і акціями.

Фірма «Полвес» пропонує своїм клієнтам комплексний підхід до кожного замовлення, який включає в себе повний спектр послуг з оформлення вікон, ніш і отворів:

проведення замірів і визначення геометричних особливостей;

підбір типу жалюзі або ролет, матеріалів, фактури і кольору;

виготовлення та збирання;

установка жалюзі або ролет на об'єкті замовника.

Будь-яке замовлення, незалежно від цінової категорії і складності, ми виконуємо в мінімально можливі терміни.

Для оптових замовників передбачена лояльна цінова політика, що дозволяє дилерам компанії «Полвес» розраховувати на дійсно взаємовигідне співробітництво. Налагоджена логістика робить можливим своєчасну доставку товарів в будь-який куточок країни.

Довірте створення вашого інтер'єру професіоналам і будьте впевнені в успішному втіленні всіх ваших ідей і побажань!

Відгуки