Світ Кераміки

Світ Кераміки - фото
вулиця Івана Сірка, 3
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Активно зайнялись облаштуванням своєї оселі? Магазин «Світ Кераміки» допоможе вам з розв'язуванням цих питань. Це один із найбільших спеціалізованих торгових центрів з продажу керамічної плитки та сантехніки на заході України. Ми вже два десятки років забезпечуємо покупців матеріалами для ремонту та облаштування будинків, ванних кімнат, офісів та інших приміщень. 

В торговому центрі представлено широкий асортимент товарів як вітчизняних, так і закордонних виробників. Наші приміщення імітують житловий простір з представленими ідеями та інтер'єрами, що значно полегшить вам задачу зі створенням проєктів вашої оселі. 

Керамічна плитка є у трьох відділах. Представлені такі монобрендові зони:

  • польського виробника Tubadzin. Ця фабрика має в асортименті монолітні плити, керамограніти та стінові колекції. Доповнюється шоурумами з новинками фабрики польського виробника Paradyz, в асортименті є клінкерна плита, стінові колекції, керамограніти;
  • зона Лео кераміки Home Tiles має у своєму асортименті плити, що імітують мармури, дерево, бетон;
  • зона Агромату, в якій представлені ексклюзивні іспанські та китайські виробники. Серед лідерів можна відзначити такі фабрики: іспанського виробництва як Almera ceramica, Geotiles, Pamesa, Alaplana, Argenta, Baldocer, Rocersa, SDS, Exagres, Alfobel, Superceramica, Ceramica Gomez, Realonda, Ceramica Deseo, Oset, Bestile; китайського виробництва Megagres та Mosaico de Lux та інші. 
  • зал, де представленні українські виробники, поповнився ще однією фабрикою — InterCerama, що мають ідеальне співвідношення ціна-якість. На сьогодні фабрики представили новий напрямок у своїй продукції: керамограніти великого формату 600х1200.

Стоковий відділ — це відділ із розпродажними позиціями, плиткою 2-го ґатунку, зі знижкою 30%-50%. Пропонуємо найвигідніші пропозиції. 

Відділ Ceramic Fashion — відділ з елітним асортиментом, що має вже десятилітню історію на ринку. В його асортименті дорогий сучасний продукт італійського, іспанського та німецького виробництва. Загальна площа салону 400 м2.

Наш відділ «Супутні товари» спеціалізується на продажі підлогових покриттів. Основний асортимент представляють провідні європейські виробники паркетної дошки, ламінату, вінілу, паркету, LVT, терасної дошки, такі як BOEN, Berry Alloc, Skema, Kaindl, Egger, DomCabinet, Haro, Gamrat, Kronotex, FocusFloor, Alsafloor, Tarkett та інші.

Для вашої зручності в нашому відділі ви знайдете 3D панелі Kronowall, ліпнина з поліуретану (молдинги, карнизи), плінтуси. В асортименті відділу також представлені міжкімнатні двері, провідних українських виробників.

Окремо розділений зал під бренд зони DEVIT та PRIMERA. В перелік продукції цих марок входить весь асортимент товарів для ванної кімнати та кухні:
  • змішувачі;
  • ванни;
  • компакти;
  • унітази, біде;
  • аксесуари.

Виробники славляться своєю надійністю та довговічністю. 

Ми гарантуємо:
  • високу якість;
  • великий вибір;
  • постійне оновлення
Наші консультанти з задоволенням допоможуть вам визначитися з вибором. Завітайте до нас і знайдіть товари вашої мрії.

Відгуки