ТОВ "Самбуд"

Самбуд - фото
вулиця Київська, 92Б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:30 - 17:3012:00 - 13:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Будівельна компанія «Самбуд» виконує широкий спектр будівельних і супутніх робіт. Від проєкту і будівництва з нуля під ключ до здачі об’єкта в експлуатацію.

Проєктування, виготовлення та монтаж металоконструкцій — основна спеціалізація компанії «Самбуд». Наша компанія має власне виробництво металоконструкцій, що забезпечує виготовлення широкої номенклатури виробів з матеріалів різного профілю та розмірів.

За допомогою сучасного обладнання виготовляємо вироби з металу за індивідуальними проєктами: резервуари, контейнери, силоса, норійні і робочі вежі та інші нестандартні металоконструкції для потреб будівельної галузі та сільського господарства.

Виконуємо плазмову порізку металу, зварювання металу. На виробництві залучені сучасні джерела плазми різної потужності, товщина різання металу за допомогою плазмової різки — від 1 мм до 60 мм.

Наша головна мета — взаємодія з замовником на всіх етапах реалізації проєкту або технічного завдання, щоб отримати на виході продукт, що відповідає всім запитам і стандартам якості.

Відгуки