ТОВ "Завод мінеральної води "Маломидська"

Завод мінеральної води "Маломидська - фото
вулиця В'ячеслава Чорновола, 10
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Вода є засобом очищення і підтримки тонусу та життєдіяльності людини, тому важливо, щоб ця вода була належної якості, корисна за хімічним складом та фізіологічно повноцінна.

Саме такою є вода ТМ «Маломидська», вона видобувається з артезіанської свердловини, глибина якої 160 метрів і додатково обробляється методом чотириступеневої очистки. 

«Маломидська» — це вода відмінної якості, що підтверджується численними дослідженнями та регулярними перевірками, досліджена Інститутом гігієни та медичної екології ім. О. М. Марзєєва.

Така вода відмінно підходить для кавових автоматів та професійних кавових машин, для приготування їжі та вживання в повсякденному раціоні.

Питна вода ТМ «Маломидська» ідеальна для дитячого харчування, містить достатню кількість макроелементів (магній, натрій, калій) і фтору, необхідних для правильного формування кісткової тканини та зубів. Додавання такої води до сумішей для дитячого харчування не змінює їх мінеральний склад, повністю відповідає потребам немовляти.

Крім доставки питної бутильованої води, ми пропонуємо широкий асортимент мінеральної лікувально-столової хлоридно натрієвої сильногазованої води, яка за своїми показниками є аналогом «Миргородської» та внесена до ДСТУ 878-9. Можна придбати як у скляній тарі об'ємом 0,33 л та 0,5 л, так і у ПЕТ-пляшках, об'ємом 0,5; 1,0; 1,5; 2,0 л.

Наші переваги:

  • якісна сертифікована продукція;
  • гнучка цінова політика;
  • високий рівень логістики товарів.

Відгуки