Інтим-бутік "LaMurr"

LaMurr - фото
вулиця 16 Липня, 32
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт11:00 - 19:00Без перерви
Сб,Нд11:00 - 17:00Без перерви

Інформація


Інтим-бутік «ЛяМурр» уже понад 10 років пропонує своїм клієнтам якісні товари інтимного характеру. Широкий асортимент, висока якість, ціни для будь-якої кишені, акції, знижки для постійних клієнтів, конфіденційність, кваліфіковані консультації та толерантні продавці – все це допоможе отримати Вам максимальне задоволення від свого тіла!

Більшість запропонованих у магазині товарів не лише вдосконалюють Ваш інтим, але й надають відношенням ще досі незвіданий відтінок. Деякі з них слугують і для медичних цілей. Але найголовніше призначення іграшок для дорослих - відкрити для Вас новий світ сексуальних фантазій. Зробіть собі подарунок – зробіть покупку у нашому магазині і ви переконаєтесь, що сексуальне задоволення – це не тільки гарний настрій, але й відчуття справжньої повноти життя…
Запропоновані в нашому магазині товари сертифіковані і при правильній експлуатації принесуть вам лише насолоду та користь.

Змазки та лубриканти
Основне місце в цій групі займають змазки, що зволожують та пом’ягшують шкіру та інтимні ділянки, доглядаючи за ними та продовжуючи їх молодість. Загалом лубриканти можуть бути на водній та силіконовій основі, саме такі рекомендуються використовувати з іграшками , вони легко змиваються та не залишають слідів на білизні.
Крім того у продажі є анальні змазки, ароматичні лубриканти, пролонгатори, массажні масла.

Феромони
Феромони – пахучі летючі речовини, які попадаючи у повітря сприймаються рецепторами органів нюху і передають збуджуючий сигнал в мозок тим самим налаштовуючи особу, що їх сприйняла на інтимний настрій. Різноманіття запахів дасть змогу підібрати саме Ваш аромат. Не слід забувати, що основне завдання таких парфумів – привернути увагу до власної персони, але ніяк не схилити до інтиму.

Вишукана білизна
Як дорогоцінне каміння повинно мати не менш гідне огранювання, так і жінка повинна підкреслювати свої переваги, використовуючи жіночу білизну. Неможливо уявити, яку приголомшливу дію на чоловіків будуть мати панчохи на мереживних підв’язках, ажурні стрінги, трусики з зав’язочками чи мініатюрий атласний бебідол. Крім того можна довіритися смаку партнера, який напевне краще знає, який образ стане найбільш бажаним: пікантної спокусниці, Лоліти, медсестри, недоторки, розпусної покоївки, суворої вчительки чи підступної жінки-вамп.
Вишукана жіноча білизна, шортики, бікіні, стрінги, боді- комбінезони, панчохи, спеціальна біжутерія для інтимних ділянок тіла! Ніжність шовку спокушає одним своїм дотиком. Білизна зі шкіри додасть зухвалості та стане провокатором для нових ризикованих дослідів. Гладкий атлас створить атмосферу інтиму. Ажурна сітка добавить трохи розбещеності та розкутості не завадить сімейним відносинам. Жіноча білизна з безліччю мережива, надихне партнера на прояв романтики.
Крім того еротична білизна додає впевненості не лише у ліжку.

Інтимні іграшки
Вібратори та фалоімітатори – найпопулярніший вид товару у нашому бутіку. Вони призначені як для жінок, так і для чоловіків. Саме з допомогою цих іграшок можна збуджувати будь-яку частину тіла. Асортимент їх досить широкий і залежить від функціональності, розмірів, кольору, матеріалів, видів та швидкостей руху і т.п. Якщо Ви вирішити зробити Вашу любовну гру більш хвилюючою та різноманітною, оргазм більш яскравим або Вашому інтиму необхідно додаткова стимуляція, наші продавці обов’язково допоможуть підібрати щось цікаве та корисне саме для Вас. Любовні кульки – це один з тих випадків, коли приємне поєднується з корисним. Східні жінки, які славилися любовними вміннями та здібностями часто використовували їх не лише для тренування інтимних м’язів, але й для отримання незабутнього, особливого задоволення. Не секрет, що багато чоловіків мають певні "нюанси чоловічого здоров'я". Проте це зовсім не означає кінець інтимного життя. Для них розроблено достатньо багато ефективних та надійних іграшок, що зміцнюють ерекцію. Кільця дають можливість збільшити величину та пружність, спеціальні насадки для подовження позбавляють Вас комплексів щодо розмірів, страпони з порожниною зімітують розкішний «впевнений в собі» орган. Найголовніше бажання –все інше ми допоможемо вирішити. Анальні стимулятори – це найбільш скандальна група виробів, проте саме вони відкривають завісу таємниці анального сексу, який ховає у собі багато корисних моментів. Підберіть правильну іграшку для цього «особливого» заняття і Вам вдасться розвіяти не один міф.

Інтим-бутік «LaMurr» секрет твого задоволення!

Відгуки