Кафе "Гостинний двір"

Гостинний двір - фото
вулиця Стельмаха Володимира (Курчатова), 29

Інформація

Кафе-бар «Гостинний двір» — ідеальне місце для святкування. Затишний інтер'єр, який поєднує в собі простоту, комфорт, вишуканість та багатство спонукає до святкування будь-яких урочистостей. Весілля, ювілеї, дні народження, новорічні корпоративи, банкети, інші заходи — ми маємо великий досвід в організації таких заходів і зробимо все, щоб ваше свято пройшло незабутньо.

Кафе «Гостинний двір» пропонує вам комфортні, затишні банкетні зали на 150 та 45 осіб, відмінну кухню, професійних і поважних кухарів і дуже приємні ціни. А, також, шикарну подачу блюд в банкетному виконанні, обслуговування гостей офіціантами на найвищому рівні, оформлення яскравими кульками та декорування флористичними композиціями, живу музику, свіжі фрукти й шоколадні фонтани.

В кафе «Гостинний двір» домашня українська кухня, страви для справжніх, які ви зможете покуштувати разом зі своїми друзями або близькими у затишній, приємній, романтичній атмосфері «Гостинного двору». Це може бути як ділова зустріч, так і корпоративне свято, зустріч друзів, яку можна провести в зручній комфортній банкетці на 25 осіб. Гості вашого свята залишаться задоволені, це ми вам гарантуємо.

Незалежно від того, що ви плануєте святкувати: весілля чи скромне домашнє свято, наші висококласні кухарі приготують неперевершені страви, які здивують вас та ваших гостей. У меню: рибні, м’ясні, овочеві страви, пиво на розлив, соки, алкогольні напої тощо. Особливе місце в меню відведене блюдам приготовленим на мангалі й грилі. Можливе попереднє замовлення столиків та банкетів.

Відгуки