Таверна "El Paso"

El Paso - фото
вулиця Соборна, 277
ДеньГодини роботиПерерва
Пн12:00 - 23:00Без перерви
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Якщо ви хочете дізнатися справжній смак сонця, смак вітру і відчути, що таке привітна, дружня зустріч гостей, то всі дороги ведуть до таверни «El Paso» — закладу, де вас пригощатимуть шаленими стравами мексиканської кухні.

Запальний демократичний заклад для любителів не тільки смачно поїсти, а й весело провести час з келихом коктейлю, кухлем пива та смачною піцою чи горнятком ароматної кави з десертом. Яскравий інтер'єр в неймовірних тонах зігріє навіть в зимову холоднечу і осінню негоду, а усміхнений персонал якнайкраще підкреслить, що тут завжди раді гостям.

У меню закладу є все і на кожен випадок. Хочете перекусити  — пропонуємо хрумку піцу, смачні м’ясні страви чи салати, які ми довершуємо різноманітними соусами — гострими, солодкими, загалом, на будь-який смак.

Дуже багато людей, які є прихильниками класичних прийомів їжі — перше, друге ... Тут шеф-кухар знає чим здивувати вас. Відпочиньте від борщів — спробуйте незвичний суп саме у нас. Погодьтеся, звучить приємно, але на смак — ще краще.

Можна багато говорити про свіжі м'ясні та овочеві салати, гарніри, апетитні м'ясні страви, але перш за все вам варто спробувати нашу піцу. Вона просто неймовірна – тане у роті, хрумка, з різноманітними начинками та соусами. Причому це тільки основні страви, а скільки є додаткових соусів, десертів ... Так що, якщо ви вирішили смачно поїсти, весело провести час та покращити собі настрій — заходьте до таверни «El Paso».

Відгуки