Виготовлення пам'ятників на Вербовій

Виготовлення пам'ятників на Вербовій - фото
вулиця Вербова, 18а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 15:00Без перерви
Сб09:00 - 13:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

У житті кожного з нас настає сумний момент, коли з життя йдуть родичі, друзі, близькі люди… На превеликий жаль, ми не можемо повернути назад невблаганний плин часу й обдурити закони природи. Єдине, що нам під силу після смерті дорогої людини — це увічнити пам'ять про неї, встановивши на могилу пам'ятник. Звернувшись за допомогою до спеціалістів, ви зможете замовити пам’ятник, що віддзеркалюватиме індивідуальність людини, що покинула цей світ і буде нагадуванням про її здобутки за життя. Різноманіття видів, форм, розмірів та кольорів гранітних пам’ятників, які створюють майстри нашого підприємства вас вразить. Саме у нас ви знайдете виріб, що відповідатиме вашим побажанням.

Наша фірма пропонує:

  • гранітні пам'ятники;
  • підвіконня;
  • стільниці;
  • сходи та ін.

І все це на оптимальних для клієнта умовах. Наявність кваліфікованого штату співробітників і якісної сировини дозволяє виготовляти продукцію будь-якого ступеня складності, яка постійно відповідає заявленим вимогам. На виготовлення виробів з граніту ціни у нас дуже лояльні, оскільки наша компанія працює безпосередньо з постачальниками гірських порід, виключаючи численний ланцюжок посередників. Ми виготовимо гранітні пам'ятники різних кольорів, форм і розмірів.

Професійний підхід до справи, облік всіх конструктивних побажань замовника, доступні розцінки — ось основні принципи, які дозволили завоювати бездоганну репутацію на ринку ритуальних послуг.

Відгуки