Студія танцю "Sova Pole Studio"

Sova Pole Studio - фото
вулиця Соборна, 16
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 21:30Без перерви

Інформація

Привабливе струнке тіло, красива постава, витривалість, неймовірна гнучкість, грація, впевненість у собі та відмінне самопочуття… Усе це ви матимете, відвідуючи «Sova Pole Studio». Тут, команда досвідчених професійних тренерів допоможе вам оволодіти мистецтвом пілонного спорту та повітряної гімнастики.

Що ми пропонуємо? У студії повітряної акробатики «Sova Pole Studio» до ваших послуг:

  • Індивідуальні або групові заняття на пілоні для дорослих та дітей віком від 6 років;
  • Індивідуальні або групові заняття з повітряної гімнастики на повітряних полотнах для дорослих та дітей віком від 6 років;
  • Індивідуальні або групові заняття зі стрейчингу (розтяжки) для дорослих та дітей віком від 6 років.

Чому ми? Переваги студії «Sova Pole Studio»:

  • Заняття у «Sova Pole Studio» проводяться у комфортабельному просторому залі, обладнаному усім необхідним для ваших продуктивних занять. Ми турбуємося про те, щоб заняття у нашій студії приносили вам користь і задоволення, тому забезпечуємо комфортну температуру повітря в залі у будь-яку пору року.
  • У «Sova Pole Studio» професійні та надійні пілони, багато світла та свіжого повітря, зручні роздягальні, кондиціонер, чисті килимки для занять, його-блоки, та решта необхідного устаткування для вашого комфорту.
  • «Sova Pole Studio» є відокремленим осередком Всеукраїнської федерації спорту на пілоні, а наші спортсмени постійно підтверджують свій статус кращих серед кращих. На всеукраїнських змаганнях рівненська команда займає призові місця, а в професійній студії повітряної акробатики «Sova Pole Studio» регулярно проводяться показові виступи, звітні концерти й вечірки.

Приєднуйтеся до «Sova Pole Studio» та насолоджуйтеся своєю красою, свободою і впевненістю в собі. Ми разом зробимо світ прекрасним!

Відгуки