Гостинний комплекс "Козацькі забави"

Козацькі забави - фото
вулиця Соборна, 420
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 22:00Без перерви
+38 (098) 358-17-01 (Готель)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд00:00 - 24:00Без перерви

Інформація

Плануєте своє казкове весілля? Шукаєте місце, де ви могли б відпочити в компанії близьких друзів чи зі своєю сім'єю? Вам потрібно організувати достойну зустріч для ваших бізнес-партнерів?

«Козацькі забави» — ваш вірний помічник у сфері якісних готельно-ресторанних послуг. Гостинно запрошуємо відвідати наш заклад, де вас доброзичливо зустрінуть та нададуть обслуговування вищого класу. Ми подбаємо про кожну деталь вашого свята, щоб ви та ваші гості могли насолоджуватися бездоганним відпочинком.

На території комплексу є кафе, ресторан, готель та навіть власний кондитерський цех.

Кафе «Козацькі забави» створене для справжніх поціновувачів української кухні. В просторих залах нашого кафе панує атмосфера комфорту та домашнього затишку. Ви можете відсвяткувати разом із нами вашу урочисту подію: весілля, бенкети, дні народження — все пройде на вищому рівні, завдяки організованості нашого персоналу, смачним стравам та високій якості обслуговування. Зал нашого кафе розрахований на 130 осіб, є VIP-зал, де можна усамітнитися для проведення бізнес-зустрічі та приємної романтичної вечері. У нашому закладі ви завжди можете скуштувати вишукані та ситні страви сучасної української кухні, приготовані нашими кухарями з відбірних та свіжих інгредієнтів. Окрім того, у меню закладу присутні різноманітні види піци, бургерів, комплексні обіди, а також кальян. Завітавши до нас, ви на собі зможете відчути гостинність та щирість українського народу та багатство його традицій.

Крім того, мандрівники, гості з інших міст чи країн та всі охочі можуть зупинитися у нашому затишному готелі. Тут все облаштовано для вашого комфорту: стильний інтер’єр, зручні меблі та бездоганна чистота повсюди. До речі, наш комплекс розташований на просторій території, де ви матимете змогу прогулюватися у затінку дерев та насолоджуватися свіжим повітрям.

Запрошуємо відвідати наш гостинний комплекс:

  • кафе з бенкетною залою, літньою терасою;
  • ресторан (зал на 50 осіб);
  • готель (одномісні та двомісні номери);
  • кондитерський цех (свіжа та запашна випічка, короваї, булочки).

Переваги:

  • комфорт та затишок;
  • смачні страви;
  • відбірні інгредієнти;
  • проведення святкувань;
  • ввічливе обслуговування;
  • гостинність та привітність.

Відгуки