Рівнетелекомбуд

Рівнетелекомбуд - фото
вулиця Млинівська, 28
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 17:0012:00 - 13:00
Сб,НдВихідний

Інформація

При будівництві нових або реконструкції існуючих об'єктів, крім інших, виникає потреба в проектуванні інженерних мереж і комунікацій.

«Рівнетелекомбуд» виконує комплекс робіт з проектування інженерних мереж і систем будівель та споруд різного призначення, таких як: адміністративні будівлі, бізнес-центри, виробничі будівлі та споруди, складські комплекси, багатоквартирні житлові будинки, заміські об'єкти, котеджні, міські комунальні мережі та ін.

Ми пропонуємо виконання всіх слабкострумових робіт однією організацією, комплексно та ефективно вирішуємо різні завдання проектування та будівництва слабкострумових систем будь-якого обсягу та складності.

Залежно від потреб замовника наша компанія може розробити проектну документацію на будь-якій стадії. Всі роботи виконуються відповідно до технічних стандартів і норм проектування. Наші фахівці мають великий досвід у сфері проектування та готові розробити проектну документацію з урахуванням особливостей об'єкта та побажань замовника.

Наші співробітники чітко розуміють свої обов'язки, мають уявлення про те, як їх ролі впливають на якість надаваних нами послуг і загальний успіх компанії. Це сприяє більшій задоволеності результатами праці та вмотивованості співробітників.

Послуги:

  • проектування внутрішніх та зовнішніх слабострумних мереж, систем зв'язку, відеонагляду, телебачення, інтернет, охоронно-пожежних сигналізацій.
  • будівництво внутрішніх та зовнішніх слабострумних мереж, систем зв'язку, відеонагляду, телебачення, інтернет, охоронно-пожежних сигналізацій.
  • технічне обслуговування міні-АТС
  • послуги екскаватора «Борекс-1102», траншеєкопача «ЕЦУ-150».

Тел.: 0362 610-620

 

Відгуки