Інтер-бетон

Інтер-бетон - фото
вулиця Біла, 18в
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт07:00 - 18:00Без перерви
Сб07:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

 

Компанія «Inter-Beton» має в своєму розпорядженні 20 автоміксерів об’ємом від 5 до 12 м3, 2 автобетононасоси з довжиною стріли 24 та 28 м, стаціонарний бетононасос з довжиною траси 90 м, а також автомобілі для доставки щебню та піску вантажопідйомністю від 15 до 35 тон в кількості 12 штук.
На підприємстві працює 72 людини. Всі вищезазначені автомобілі, обладнання та механізми дають змогу виробляти бетонних сумішей до 900 м3/добу.
Для виробництва підприємство використовує матеріали локального походження з Рівненської області, а саме: цемент виробництва ПАТ «Волинь-Цемент», щебінь виробництва ТОВ «Технобуд», Вирівського спецкар’єру, Селищанського спецкар’єру, Рокитнівського спецкар’єру. Використовується виключно митий пісок, який закуповується в ПП «Мітра» (м. Нетішин).
Наш бетон та бетонні суміші мають підвищені характеристики міцності, пластичності, морозостійкості та водопоглинання, завдяки використанню новітніх добавок та пластифікаторів. Всі матеріали, які використовуються для виробництва, проходять обов’язкову сертифікацію та аналіз в лабораторії компанії «БМ Тест», яка має сертифіковану лабораторію для випробування та контролю якості будівельних матеріалів, яка являється давнім партнером компанії «Inter-Beton»


Відгуки