Skins Spice

Skins Spice - фото
вулиця Данила Галицького, 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Якісні ковбасні вироби виробляють не тільки на м'ясокомбінатах.

Багато підприємців роблять домашню кров'яну, ліверну, сирокопчену та іншу ковбаску, яка відрізняється відмінними смаковими якостями. Адже професійне обладнання та високоякісні видаткові матеріали від європейських виробників, які ми можемо запропонувати клієнтам, — запорука успіху виробничого підприємства.

Професіоналізм, якість та надійність — це ті визначення, які обов'язково притаманні нашій компанії! Адже відомо, що якісне сучасне обладнання з легкістю і великою швидкістю впорається з різними щоденними обсягами роботи.

Одним з ключових складових успішного тривалого існування компанії на ринку є правильно сформована команда, постановка чітких бізнес-цілей, а так саме розуміння потреб нашого клієнта.

Саме завдяки тонкому відчуттю ринку, а також високій якості продукції та обслуговування, наша компанія є одним з лідерів у своїй галузі.

Багаторічний досвід і провідні позиції на ринку обладнання та витратних матеріалів для харчопрому дозволяють залишатися в тренді — ми завжди готові запропонувати кращі технологічні рішення та сервіс!

Оболонка для м'ясної промисловості:

Ковбасна оболонка:

  • Fabios (натуральний FG, FC; карамельний FGS, FCS; цибулевий FGC-2, FCC-2; махагоновий FGC-3, FCC-3; лосось FGC-8, FCC-8);
  • Fibran (кільцевий/прямий);
  • Fibrous;
  • PentoPak;
  • Фібро Люкс;
  • Едикол-Т.

Сосисочна оболонка:

  • Viskasan; 
  • Atlantik-pak;
  • Hekamini;
  • Viscofan;
  • Viskas;
  • Edicas;
  • ViskoTeepak. 

Друк, зволоження та гофрування оболонки:

  • розробка дизайну;
  • виготовлення кліше;
  • друк на оболонці;
  • гофрація оболонки.

Натуральна оболонка:

  • черева свинна (діам. 36-38; 38-40; 40-42; 40+);
  • черева яловича;
  • черева бараняча.

Інгредієнти для м'ясної промисловості:

  • стабілізаційні системи;
  • розсольні препарати;
  • емульгатори;
  • консерванти;
  • функціональні інгредієнти;
  • аромати;
  • суміші спецій;
  • стартові культури;
  • барвники;
  • соєвий ізолят білка;
  • соєва клітковина;
  • пшенична клітковина;
  • білок свинний;
  • крохмаль картопляний (Польща, Чехія, Україна);
  • сироватка молочна;
  • сухе молоко ГОСТ;
  • сіль;
  • манна крупа;
  • рисове борошно.

Натуральні спеції:

  • кмин;
  • коріандр (насіння, мелений);
  • перець чорний горошок;
  • перець духмяний;
  • перець чорний мелений;
  • перець чилі мелений;
  • паприка дрібнена солодка 3/3;
  • паприка мелена;
  • гірчиця (чорна, жовта);
  • петрушка;
  • уцхо-сунелі;
  • зіра;
  • орегано;
  • кріп;
  • морква суха дрібнена 3/3;
  • цибуля суха дрібнена;
  • часник пластівці.

Розхідні матеріали для м'ясної промисловості:

  • кліпси (В-2; ВР-2; В-3; ВР-3 і т.д.);
  • петлі (автомат, ручні);
  • шпагат (400/600/800);
  • ножі;
  • щітки;
  • взуття;
  • сітка для ковбас (вектор, дельта, сота, пряма і т.д.).

Доставка:

  • працює від 2 тонн нашим транспортом;
  • інші види: Нова пошта, самовивіз і т.д.

Відгуки