Другий загальноуніверситетський фотоконкурс у місті Рівне

Другий загальноуніверситетський фотоконкурс - фото
Дата початку: 28 листопада 2018
Дата кінця: 24 грудня 2018
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі
Другий загальноуніверситетський фотоконкурс – це відкриття творчих робіт талановитих фотографів серед студентів, аспірантів, випускників, викладачів та працівників Національного університету водного господарства та природокористування! Фотографія як мистецтво може найкраще і, власне, наочно показати наш погляд на цікаві речі, особливості чогось звичного, відкрити деталі, які не одразу помітиш, відобразити максимально широко та цікаво творче бачення певної теми, проблеми, контекстної ситуації.

Ми чекаємо насамперед фотороботи креативні, насичені сенсами, позитивом, силою життя та духом змін. Журі буде керуватися комплексними критеріями оцінки надісланих робіт. Вітається творчість учасників та вміння проявляти нестандартне мислення.

До участі у конкурсі допускаються студенти, аспіранти, випускники, викладачі та працівники Національного університету водного господарства та природокористування.

Відзначимо, що за результатами оцінок журі найкращі роботи будуть представлені на підсумковій фотографічній виставці (20-30 робіт).

Втім, до винагородження подаються лише 3 найкращі фотознімки, а також 1 фотознімок отримує авторську нагороду від відомого митця-коваля.

Технічні умови до фоторобіт та участі в конкурсі:

Приймаються чорно-білі та кольорові фотографії виставкової якості (не менше ніж 2400 пікселів по меншій стороні) в електронному вигляді, максимальна кількість від одного учасника – 2 роботи.

У листі зазначити:

для студента, аспіранта, випускника: ім’я, прізвище, спеціальність, ННІ вказати − студент/аспірант/випускник, контактний телефон, назви робіт;
для викладача: ім’я, прізвище, кафедра, ННІ, контактний телефон, назви робіт;
для працівника: ім’я, прізвище, посада, назва відділу/сектору, контактний телефон, назви робіт.
Участь у фотоконкурсі безкоштовна. Всі витрати із опрацювання фотографії до виставки, її друку беруть на себе організатори. В разі відбору вашого знімку(ів) до виставки вас буде поінформовано додатково.

Знімки потрібно надсилати на електронну адресу – fotokonkurs@nuwm.edu.ua з приміткою у темі листа “Фотоконкурс 2018”.

Учасники фотоконкурсу своєю участю підтверджують та гарантують, що вони є авторами надісланих робіт, мають авторські права на роботи, які беруть участь у фотоконкурсі, не передавали робіт та авторських прав на них іншим особам, окрім організаторів конкурсу, та фактом участі у фотоконкурсі не порушують авторських прав третіх осіб.

У разі виявлення неправдивості наведеної вище інформації про авторські права та недотримання зазначених гарантій конкурсанти зобов’язані взяти вирішення всіх претензій на себе, організатори залишають за собою право зняти роботу із конкурсу, а також позбавити всіх відзнак та нагород цього фотоконкурсу.

Надіслані на фотоконкурс роботи не рецензуються і не повертаються.

Надсилаючи роботи для участі у фотоконкурсі, автори погоджуються з правом організатора фотоконкурсу на безкоштовне долучення їхніх імен і прізвищ до списків учасників у рекламних цілях організаторів для популяризації фотоконкурсу.

Надсилаючи роботи для участі у фотоконкурсі, конкурсанти погоджуються з його умовами.

Журі конкурсу має право на власний розсуд визначати переможців, встановлювати їм винагороди, премії, зокрема й моральне заохочення шляхом подальшої публікації у власних та партнерських ресурсах фотографій із зазначенням авторства (без додаткової оплати), а також використовувати світлини іншим чином, як зазначено в умовах фотоконкурсу.

Обов’язкова умова отримання призів – особиста присутність переможців на урочистій церемонії нагородження у січні 2019 р. (про точну дату фіналістів буде повідомлено заздалегідь).

Прийняття умов фотоконкурсу накладає на учасника певні обов’язки й регламентує дії учасника у фотоконкурсі. Умови фотоконкурсу є змішаним публічним договором, який містить елементи договору про участь у конкурсі, авторського договору про передачу прав на використання об’єкта авторського права.

Друк та розміщення фото на виставці організатори та партнери здійснюють власним коштом.

Відбір усієї добірки фото здійснюється на основі ухвалення колегіальної згоди, голосуванням за необхідності, або у спірних моментах. Схвалення здобувають фото, які набрали більшість голосів професійного журі.

Терміни та етапи проведення конкурсу:

10 листопада – 24 грудня 2018 року – основна (активна) частина конкурсу, збір та опрацювання фотографій; оприлюднення робіт на сторінці у Facebook з метою популяризації конкурсу та створення можливості глядачам та учасникам конкурсу слідкувати за проходженням конкурсу (за гострої необхідності термін конкурсу може бути подовжено);

24 – 29 грудня 2017 року – вибір низки робіт експертами журі до загальної виставки, підсумкове засідання журі обрання 3-х фіналістів, запрошення переможців та учасників виставки на офіційну церемонію нагородження та відкриття виставки;

січень 2018 року – відкриття виставки фоторобіт у Національному університеті водного господарства та природокористування (фойє 4-го поверху, перший корпус, вул. Соборна, 11) та церемонія нагородження переможців.

Журі конкурсу:

Конкурсні роботи на всіх етапах відбору будуть оцінюватися неупередженим професійним журі, що складається з фахівців та експертів з фотографії, готових максимально якісно та різносторонньо оцінити представлені роботи. Журі складається з 3-х осіб. Непарна кількість учасників покликана працювати у процедурі взаємних дебатів і консультацій, які передбачають голосування і відбір найкращих робіт за більшістю голосів.

Слідкуйте за новою інформацією у події.
Перегляди 119

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук